Spring til indhold
Tilbage til boligoversigt
Ledig

Salg

Bolignummer 41

Søkvarteret 35

688m2

kr. 1.345.000,-

Kontakt mægler

Sagsnummer

36008644

Adresse

Søkvarteret 35

Salgstype

Salg

Ejendomstype

Parcelhusgrund

Størrelse

688m²

Status

Ledig

Byg din drømmebolig i fremtidens by

Vinge er fremtidens by. En selvstændig oase med et bankende grønt hjerte, differentieret byggeri og en mangfoldig beboersammensætning – samt en direkte togforbindelse til København.

Du kan blive en del af byudviklingen, som er en af de største i landet.

Parcelhusgrundene er 550-750 m². Det samlede udstykkede areal dækker i alt 7,7 hektar.

Vinge ligger mellem Ølstykke og Frederikssund. Her er der let adgang ind til storbyen, da C-toget tager dig til København på blot 40 minutter. Udover stationen forefindes indkøbsmuligheder i det kommende supermarked, ligesom fremtidens institutionsliv sikres med etableringen af et børnehus og en lokal skole.

FAKTAARK – KØB AF PARCELHUSGRUND I VINGE 27.07.2023

OVERSIGTSPLAN SØKVARTERET

LOKALPLAN

Vilkår m.v.

Der er åbent for salg og leje af Tiny House grunde, budfrist er d. 9. august kl. 12.


Købsprocessen foregår ved, at I, som interesserede købere, afgiver købstilbud på en tilbudsblanket med angivelse af, hvilken grund I afgiver bud på. I prioriteret rækkefølge kan I afgive bud på flere grunde i de tilfælde, hvor der er flere købere til samme grund. Da ingen ved, hvad andre har budt på en given grund, kan det være en fordel at angive, hvilke andre grunde, I er interesseret i at afgive bud på, hvis det viser sig, at I ikke har budt højest på den grund, der oprindeligt var jeres førsteprioritet.